Placeholder for Microsoft Teams image 1Microsoft Teams image 1

Als er niemand toekijkt komt de bibliotheek pas echt tot leven. Nadat de deuren dicht zijn en het licht uitgaat kan er van alles gebeuren. Normaal krijgen wij daar niets van mee, maar tijdens de kunstnacht kun jij mee spieken. WIEBERT en de bieb hebben drie kunstenaars en drie dichters de kans gegeven om een nacht door te brengen in de bieb om daar te ontdekken wat er allemaal gebeurt. Zij hebben hun ontdekkingen voor jou in een boekje samengebracht. Dat boekje kun jij op vertoon van je polsbandje halen. Je mag hem houden, maar je kunt de verhalen ook verspreiden. Naar wie stuur jij jouw boekje?

Het boekje is de gehele Kunstnacht tussen 19:00 en 00:00 uur op te halen en te versturen op het Mariënburgplein voor de bieb, zolang de voorraad strekt.

Speciaal voor Kunstnacht komen de dichters hun gedicht voordragen! Locatie: op het Mariënburgplein voor de bieb. Op de volgende tijden kun je de voordrachten live bijwonen:

19:20 - 20:10 - 21:05 - 21:50 - 22:35


Deelnemers

Placeholder for GZ logolang CMYKGZ logolang CMYK

Bibliotheek de Mariënburg

We bieden mensen uit alle culturen en van alle generaties…

Placeholder for Wiebert Logo ZwartWiebert Logo Zwart

WIEBERT

Met het project WIEBERT ondersteunt Stichting Hubert jonge…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for 64 DERDE WAL 202264 DERDE WAL 2022

Dancing Dunes

Wat hebben een illegale rave en een bosje duingrassen gemeen? De installatie Dancing Dunes zet beweging door de wind om naar elektronische geluiden.

Placeholder for Impressie10Impressie10

TIMNOTSIMON X NEUS

Betreed een waanzinnige wereld waarin je jezelf verliest en één wordt met de omgeving. Vier het anders zijn in deze dystopie van 'Earthly Delights’.

Placeholder for DSC08284 Elske NissenDSC08284 Elske Nissen

Phion x Bibliotheek Mariënburg

Beleef klassieke muziek en een yogasessie als nooit tevoren! Hou je niet van yoga? Plof dan neer in een van de zitzakken voor een ontspannen concertervaring!