DE ROLLENDE MINA'S X BREBL

Placeholder for Lara Bol Skate Seen Photographer Stephen van BokhovenLara Bol Skate Seen Photographer Stephen van Bokhoven

Een dromerige kunstinstallatie waarin je als toeschouwer wordt meegenomen in de ideale wereld van het queer/feministisch skateboardplatform De Rollende Mina’s. De bezoeker belandt midden in een miniskatepark waar véél meer gebeurt dan alleen skateboarden. Voel je even thuis in de wonderlijke wereld van de queer/vrouwen skateboardbeweging totdat je plots belandt bij Brebl.

In Brebl word je welkom geheten door de vertrouwde lucht van verschraald bier, de tonen van grensverkennende jazz en al het moois wat je afgelopen 9 jaar hebt leren kennen. Dat komt je bekend voor, maar je kent Brebl ook van muziek die je nog nooit gehoord hebt, die je op het verkeerde been zet en die je sowieso wat ontregeld maar glimlachend de zaal laat verlaten. Geniet van prachtige muziek van Jamie Peet & Niels Broos!

Deelnemers

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Kunstnacht 2022 DELTATUNEKunstnacht 2022 DELTATUNE

Extrapool x Doornroosje

Vlieg gecontroleerd uit de bocht met Onderstuur, de zinnenprikkelende maandelijkse avond van Doornroosje en Extrapool vol eigenzinnige experimentele muziek.

Placeholder for Jellicious Tafeltje foto Pim GeertsJellicious Tafeltje foto Pim Geerts

Vierdaagsefeesten

Word welkom geheten bij de Stadsschouwburg met een ode aan rijke materialen: een gracieuze wereld uit la belle époque die sprookjesachtig tot leven is gewekt.

Placeholder for 321212df ad49 4894 b52c 1315c240c8f8321212df ad49 4894 b52c 1315c240c8f8

The Big Draw Nederland

Stap in de wereld waar je zintuigen tot leven komen. Ben je publiek of ook participant? Na de performance volgt een tekenactiviteit.