POPOP art: Have you ever tried to listen to the sound of willow reeds?

Placeholder for Farkas kleinFarkas klein

Live artPerformance door Roland Farkas.

Heb je ooit geprobeerd te luisteren naar het geluid van wilgen riet, de aarde of naar rood koper? Welke verhalen vertellen zij ons? Heeft verhalen vertellen bestaan vanaf het moment dat de mens voor het eerst naar de lucht keek of gaat het veel verder terug dan ons bestaan? Is er een taal voor verhalen vertellen die al bestond voordat menselijke talen werden uitgevonden?

Misschien bestaat die taal nog steeds, ergens, maar kunnen wij er niet langer meer bij, omdat we steeds meer in onze hoofden zijn gaan zitten. Roland Farkas' sculpturen vertellen verhalen uit zijn kindertijd in Slowakije en zijn Roma roots. Met zijn performances probeert Roland Farkas een verbinding te maken met de nieuwe verhalen die zijn sculpturen willen vertellen.

Deelnemers

Placeholder for IMG 4963IMG 4963

POPOP Art

POPOP art is een onderzoeksplatform dat zich richt op de…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for 321212df ad49 4894 b52c 1315c240c8f8321212df ad49 4894 b52c 1315c240c8f8

The Big Draw Nederland

Stap in de wereld waar je zintuigen tot leven komen. Ben je publiek of ook participant? Na de performance volgt een tekenactiviteit.

Placeholder for Michelle Appel music poseMichelle Appel music pose

DE BASIS @ STADSSCHOUWBURG

Ontdek hoe nieuwe technieken en artistieke vernieuwing hand in hand gaan en kom ervaren in de Stadschouwburg!

Placeholder for A COW WONT EAT FOXES WHEN THE GRASS IS DRY Monika Deimling BBB Johannes Deimling 2020 1A COW WONT EAT FOXES WHEN THE GRASS IS DRY Monika Deimling BBB Johannes Deimling 2020 1

POPOP Performance Hub: film

Laat je onderdompelen in een poëtische ode aan de natuur in de video performance "A cow won't eat the foxes when the grass is dry"