Stadsschouwburg en de Vereeniging

Placeholder for 3 VIOLAS Jerry Knies3 VIOLAS Jerry Knies

3VIOLAS is een onconventioneel, dynamisch ensemble uit Amsterdam. 3VIOLAS bewandelt een avontuurlijk muzikaal pad door bestaande stukken uit verschillende muziekgenres – klassiek / pop / minimal / film / elektronisch – minutieus onder de loep te nemen, te deconstrueren en te herschrijven tot eigen arrangementen. Sinds de oprichting in 2015 krijgt 3VIOLAS in toenemende mate aandacht uit het Nederlandse culturele veld. Zo is 3VIOLAS vaste gast bij het Amsterdamse Grachtenfestival, Uitmarkt, Ruigklassiek en het Het Koninklijk Concertgebouw. Ook is 3VIOLAS Artist in Residence van VondelCS in Amsterdam, waar het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS is gehuisvest. Hier lanceerde 3VIOLAS een serie meditatieve concerten genaamd MINDVIOLNESS. 3VIOLAS is zowel comfortabel boven- als ondergronds. In muzikale samenwerking met organisaties als Talking Trees en Classical Music Rave verkent 3VIOLAS de wereld van de muzikale "underground scene". 3VIOLAS heeft een markante sound en programmeert zowel eigen composities en improvisaties als de werken van andere artiesten en componisten. Een concert van 3VIOLAS is gegarandeerd een unieke ervaring.

3VIOLAS: Hessel Moeselaar (altviool), Floris Faber (altviool), Geerten Feller (altviool).

Deelnemers

Placeholder for Logo rood roze scaledLogo rood roze scaled

Stadsschouwburg en Vereeniging

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Kunstnacht 2022 DELTATUNEKunstnacht 2022 DELTATUNE

Extrapool x Doornroosje

Vlieg gecontroleerd uit de bocht met Onderstuur, de zinnenprikkelende maandelijkse avond van Doornroosje en Extrapool vol eigenzinnige experimentele muziek.

Placeholder for Uitnacht ArnhemUitnacht Arnhem

Uitnacht Arnhem x Posttheater

Bezoek onze doorzichtige bubbel vol muziek en theater, buiten voor Doornroosje. Kijk in de dome en laat je vervoeren door woorden en klanken!

Placeholder for Michelle Appel music poseMichelle Appel music pose

DE BASIS @ STADSSCHOUWBURG

Ontdek hoe nieuwe technieken en artistieke vernieuwing hand in hand gaan en kom ervaren in de Stadschouwburg!