Theater Oostpool

Placeholder for Cock Theater Oostpool Elza Jo 4 3Cock Theater Oostpool Elza Jo 4 3

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK in regie van Char Li Chung.

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

“Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?” – Char Li Chung

Tijdens de Kunstnacht 2023 geeft Theater Oostpool een exclusieve preview van COCK in de liefdeshotspot De Lindenberg. Op West End in Londen was COCK al een overdonderend succes. Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok verovert COCK vanaf 18 november de Nederlandse theaters.

Deelnemers

Placeholder for Theater Oostpool Logo Staand RGB ZwartTheater Oostpool Logo Staand RGB Zwart

Theater Oostpool

Theater Oostpool neemt je mee in wat de wereld nu…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Kunstnacht spelshowKunstnacht spelshow

IVVN: Op en Neer (Veerpoorttrappen)

Een spannende, dynamische, spectaculaire spelshow van de Lindenberg naar lager gelegen oorden, waarbij het OP en NEER gaat. Wie gaat er met de buit vandoor?

Placeholder for Untitled design 26Untitled design 26

TG GREPPEL X BESIENDERSHUIS

Vanavond brengen dieren het Besiendershuis tot leven! Volg in je eentje hun sporen door het eeuwenoude huis, vanaf de hangkamers tot in de tuin.

Placeholder for Kunstnacht Silent disco love Image Okrasiuk via ShutterstockKunstnacht Silent disco love Image Okrasiuk via Shutterstock

Radboud Reflects x De Lindenberg

Zet je koptelefoon op en kijk naar een verrassende film of een intieme dansvoorstelling, maak je een keuze uit drie verdiepende lezingen over de liefde.