Op Ruwe Planken X Beatwise

Placeholder for Geplakte Afbeelding 1Geplakte Afbeelding 1

Literair tijdschrift Op Ruwe Planken & hiphopplatform BeatWise slaan tijdens de Kunstnacht de handen ineen en duiken in de lokale hiphopscene. Neem plaats in de Joris Ivenszaal en kijk naar een korte film over de Nijmeegse verhalen van youngin Divverent en pionier Disci. Ga daarna ontdekken in Studio LUX, drink wat aan de bar en luister en kijk naar de nieuwste Nijmeegse projects en clips uit de oude doos. Ook luister je in de studio om het halfuur naar een voordracht door schrijvers Sanne Aletta van Otten en Sam Theunissen, die zich speciaal voor de gelegenheid lieten inspireren door de Nijmeegse hiphopscene. Die teksten liggen ook op papier al op je te wachten. Een mooi aandenken aan deze unieke crossover en je onderdompeling in de scene.

*De film wordt vijf keer per uur vertoond. De voordrachten vinden plaats op de aangegeven tijden.

Deelnemers

Placeholder for Cropped ORP logo 10Cropped ORP logo 10

Op Ruwe Planken

Op Ruwe Planken is hét blad voor de beginnende dichter en…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for 64 DERDE WAL 202264 DERDE WAL 2022

Dancing Dunes

Wat hebben een illegale rave en een bosje duingrassen gemeen? De installatie Dancing Dunes zet beweging door de wind om naar elektronische geluiden.

Placeholder for Impressie10Impressie10

TIMNOTSIMON X NEUS

Betreed een waanzinnige wereld waarin je jezelf verliest en één wordt met de omgeving. Vier het anders zijn in deze dystopie van 'Earthly Delights’.

Placeholder for DSC08284 Elske NissenDSC08284 Elske Nissen

Phion x Bibliotheek Mariënburg

Beleef klassieke muziek en een yogasessie als nooit tevoren! Hou je niet van yoga? Plof dan neer in een van de zitzakken voor een ontspannen concertervaring!