Werk mee 21 sep 2024 Werk mee 21 sep 2024 Werk mee 21 sep 2024 Werk mee 21 sep 2024 Werk mee 21 sep 2024 Werk mee 21 sep 2024

Werk mee
Placeholder for Elske Nissen 04457Elske Nissen 04457

Om Kunstnacht tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt. Help jij mee?


Het is een unieke kans om mee te werken aan een groot kunstfestival en een kijkje te nemen achter de schermen hiervan. De stad zal in het teken staan van spectaculaire performances, literaire voordrachten, uitdagende exposities en muzikale optredens. Een wonderbaarlijke mix van kunst en cultuur waar jij deel van kan uitmaken. Samen zorgen we voor een onvergetelijke nacht!

Placeholder for Elske Nissen 04573Elske Nissen 04573

De verschillende vrijwilligersfuncties:

Host
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden op een van de hotspots in de stad. Als host scan je de tickets, controleer je bandjes, tel je bezoekersaantallen en beantwoord je vragen. Als host ben je het visitekaartje van de Kunstnacht! Ben jij iemand met een gezellige babbel, maar kun je ook alles haarfijn in de gaten houden? Meld je dan aan als host!
Tijd: 18.30-00.00 uur
Wil je graag samen met iemand anders bij een locatie ingedeeld worden? Geef dit dan even aan.

Bouw- en decoratieteam
In dit team ben je verantwoordelijk voor de festivaluitstraling op verschillende locatie vin de stad en het Nachtfeest in de Vasim! Je bouwt de locaties op zodat ze er helemaal Kunstnachtproof uitzien. Ben jij een creatieveling die handig is en houdt van aanpakken? Meld je dan aan voor het bouw en decoratie team!

PR team
Als PR team help je mee in de promotie voor Kunstnacht. Denk hierbij aan het verspreiden van posters door de stad, of het delen van content via social media.


Wat bieden we?

Iedere vrijwilliger krijgt een echte Kunstnacht goodiebag en gratis toegang tot het Nachtfeest in de Vasim. Het feest wordt dit jaar gehost door Doornroosje en Down The Rabbit Hole!

Daarnaast organiseren we een gezellige vrijwilligersborrel bij Hubert en ben je welkom bij het Kunstnachtcafé voor een speciaal voorproefje van het programma door deelnemende organisaties.


Zet deze data alvast in je agenda:

Samenkomst van alle organisaties die meewerken aan de Kunstnacht: er worden updates gegeven over de voorbereidingen, previews getoond en het is daarnaast een gezellig moment om te netwerken met cultureel Nijmegen!

Tijdens de vrijwilligersborrel zal er een briefing gegeven worden van de functies, zodat iedereen voorbereid aan de Kunstnacht kan beginnen! Daarnaast is er tijd om met alle vrijwilligers uitgebreid kennis te maken.