InScience X Expo Bart

Placeholder for Hoepel1Hoepel1

Wist je dat wetenschappers hebben bewezen dat spelen net zo belangrijk is voor volwassenen als voor kinderen? Op de nieuwe locatie van Expo Bart wacht er een groot luchtkasteel op je. Expo Bart en InScience filmfestival presenteren hier een gedurfd en fantasierijk programma waarin spel, wetenschap en kunst samenkomen. Onder muzikale begeleiding van artiest Yonga Sun word je meegenomen in een wetenschappelijke soundscape over het belang van spelen door filosoof Elize de Mul. Klaar om buiten de lijntjes te kleuren en je eigen regels te verzinnen? Play Nijmegen zorgt buiten voor een speelse opwarmer. Stap in het spel en laat je leiden door het innerlijke kind in je!

Deelnemers

Placeholder for Logo In Science nieuwLogo In Science nieuw

InScience

InScience, International Science Film Festival Nijmegen is…

Placeholder for Logo expo bart ZW 400x400 1Logo expo bart ZW 400x400 1

Expo Bart

Expo Bart is een projectruimte op het NYMA-terrein waar je…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for DSC01103DSC01103

Doornroosje x DTRH: Nachtfeest

Jouw Kunstnacht is niet compleet zonder het Nachtfeest! De Vasim wordt omgetoverd tot twee geliefde dansvloeren van Down the Rabbit Hole: Rex en Bizarre.

Placeholder for Power Tool RacePower Tool Race

De Schoenfabriek x NYMA Makersplaats x Bouwketel

VRRROEM! De binnenstraat van NYMA makersplaats wordt getransformeerd tot een Powertool Arena. Maak je eigen powertool-racer maken en ga direct de baan op!

Placeholder for Kunstnacht 1Kunstnacht 1

Afrika Museum x Waalhalla

Verleg al rolschaatsend je grenzen! Geniet van de verlichte dansvloer met de heerlijke amapiano sound van DJ Unruly Phoenix en rol door naar de fotobooth.