Doornroosje x DTRH: Nachtfeest

Placeholder for DSC01103DSC01103

Jouw Kunstnacht is niet compleet zonder het Kunstnacht Nachtfeest! Doornroosje en Down the Rabbit Hole slaan de handen ineen met Kunstnacht om van de nacht een geweldig feest te maken. De Vasim wordt omgetoverd tot twee geliefde dansvloeren van Down the Rabbit Hole: REX en The Bizarre.

De high-voltage nachtclub REX geeft volle bak gas op de plank, met house, techno en elektronica van Guus Christian, Hellie en Lysah.

The Bizarre is een all-inclusive wereldreis langs funk, dance, hiphop en afrotech. Bereid je voor op een hete nacht met S!rene, Sim–OJ en Nala.

De festivalvibe is niet compleet zonder verrassend programma in de wandelgangen, verzorgd door Singular Art en Naaistreek.

Meer over het Nachtfeest

TICKETS

De deuren van de Vasim openen om 23.45 uur. LET OP: voor entree van het Nachtfeest heb je een Nachtfeest- of Combiticket nodig. Scoor jouw Nachtfeestticket en laat je kaartje scannen bij aankomst in de Vasim. Of laat je polsbandje zien die je hebt gekregen na het laten scannen van jouw Combiticket bij één van de Kunstnachtlocaties.

Deelnemers

Placeholder for Whats App Image 2023 09 05 at 08 50 04Whats App Image 2023 09 05 at 08 50 04

Doornroosje

Doornroosje kust je wakker met de beste liveshows en…

Placeholder for Schermafbeelding 2023 08 17 om 12 03 52Schermafbeelding 2023 08 17 om 12 03 52

Down the Rabbit Hole

where we are who we are when no one can see us 5 t/m 7 juli…

Placeholder for Logo kunstnacht v2Logo kunstnacht v2

Singular-art

Placeholder for Naaistreek AVDB sticker cmykNaaistreek AVDB sticker cmyk

Naaistreek

Het vermogen te kunnen verwonderen, is wat ons bij elkaar…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Power Tool RacePower Tool Race

De Schoenfabriek x NYMA Makersplaats x Bouwketel

VRRROEM! De binnenstraat van NYMA makersplaats wordt getransformeerd tot een Powertool Arena. Maak je eigen powertool-racer maken en ga direct de baan op!

Placeholder for Kunstnacht 1Kunstnacht 1

Afrika Museum x Waalhalla

Verleg al rolschaatsend je grenzen! Geniet van de verlichte dansvloer met de heerlijke amapiano sound van DJ Unruly Phoenix en rol door naar de fotobooth.

Placeholder for Kunstnacht 2022 DELTATUNEKunstnacht 2022 DELTATUNE

Cultuur op de campus X The Mansion

Laat je verassen door een eclectische afsluiter van Kunstnacht'23 op Het NYMA terrein: een capoeira parade show! Hierna eindig je vanzelf op het Nachtfeest.