Kunstnacht
16 sep 2023
Kunstnacht
16 sep 2023
16 sep 2023
Kunstnacht
16 sep 2023
Kunstnacht

Nachtfeest

Feest de klok rond en verleng jouw Kunstnacht bij het Nachtfeest. Plakband leert jou de andere kanten van Concertgebouw De Vereeniging kennen met de fijnste disco, funk en house. SCOOR JOUW TICKET

Plakband

Behalve een DJ-collectief is Plakband een feest dat zijn wortels vestigt in de ondergrondse wereld van Nijmeegs collectief Café de Plak.

Plakband breekt grenzen van elektronische dansmuziek. Obscure soca en rammelende highlife platen worden afgewisseld met rauwe house. Met deze formule verzorgt het DJ-collectief Kunstnacht van een buitenissig feestritueel in stijl, met de in Rusland geboren en in Servië gevestigde DJ Lipelis aan het roer. 

Voor het Nachtfeest werkt Plakband samen met VJ Mirjam Debets om het muzikale spektakel te voorzien van een visuele omlijsting. Mirjam houdt ervan om de nieuwsgierigheid van mensen aan te wakkeren; nieuwsgierigheid naar elkaar, de natuur en naar zowel hedendaagse als oude verhalen over wie wij als mensen zijn. Grenzen tussen deze elementen versmelten, wat dit de perfecte visuele toevoeging voor deze avond maakt, waarin we samen het onbekende verkennen.

Tickets

Voor entree van het Nachtfeest heb je een Nachtfeest- of Combiticket nodig. Scoor jouw Nachtfeestticket en laat je kaartje scannen bij aankomst in de Vereeniging. Of laat je polsbandje zien die je hebt gekregen na het laten scannen van jouw Combiticket in het Kronenburgerpark of bij één van de Kunstnachtlocaties.
SCOOR JOUW TICKET