Nachtfeest 21 sep 2024 Nachtfeest 21 sep 2024 Nachtfeest 21 sep 2024 Nachtfeest 21 sep 2024 Nachtfeest 21 sep 2024 Nachtfeest 21 sep 2024

Nachtfeest
Placeholder for DSC01021DSC01021

Jouw Kunstnacht is niet compleet zonder het Kunstnacht Nachtfeest! Doornroosje en Down the Rabbit Hole slaan de handen ineen met Kunstnacht om van de nacht een geweldig feest te maken.

De Vasim wordt omgetoverd tot twee geliefde dansvloeren van Down the Rabbit Hole: REX en The Bizarre.

REX

De high-voltage nachtclub REX geeft volle bak gas op de plank, met house, techno en elektronica van Guus Christian, Hellie en Lysah.

THE BIZARRE

The Bizarre is een all-inclusive wereldreis langs funk, dance, hiphop en afrotech. Bereid je voor op een hete nacht met S!rene, Sim–OJ en Nala.

Placeholder for Singular ArtSingular Art

De festivalvibe is niet compleet zonder verrassend programma in de wandelgangen!

Singular Art

Singular Art Gallery presenteert de performances 'Twins' en 'Om en Nabij' van Coen Vernooij waarin de vele kanten van zijn werk worden belicht. De op het eerste gezicht simpele vormen en constructies worden in beweging gezet en benadrukken hiermee de ruimte die een vorm produceert. In de verwerking tot performance rijst ook de vraag wat er gebeurt als mensen onderdeel worden van het werk. Waar eindigt het werk en begint het publiek? Waar het werk in eerste instantie misschien afgemeten en gecalculeerd lijkt, zoekt Vernooij juist naar daar waar werkelijkheid en illusie elkaar raken.

Naaistreek X PhosPhor Visuals

Performanceduo en maakatelier Naaistreek verzorgt een theatrale act in Kunstnachtsfeer, zoals alleen Naaistreek dat kan: uitbundig, verwonderend, inclusief, origineel en ontpreutsend. De visuele aantrekkingskracht wordt versterkt door een samenwerking met PhosPhor Visuals. Dit Nijmeegse duo werkt met volledig analoge projecties: terug in de tijd maar helemaal van nu.