Extrapool x Doornroosje

Placeholder for Kunstnacht 2022 DELTATUNEKunstnacht 2022 DELTATUNE

De Nijmeegse muziekscene is vanaf april verrijkt met de terugkerende avond Onderstuur. Extrapool en Doornroosje slaan de handen ineen om maandelijks eigenzinnige, vernieuwende, experimentele én vaak verrassend toegankelijke, maar nog onbekende livemuziek te presenteren. Bezoek Onderstuur boven in de vide van Doornroosje!

Gecontroleerd uit de bocht vliegen
De naam Onderstuur verwijst naar ‘gecontroleerd uit de bocht vliegen’. Het programma is zorgvuldig samengesteld om het publiek zoveel mogelijk te verrassen met artiesten en bands die vaak nog nooit in Nederland hebben opgetreden. Ook is het een bewuste keuze deze onbekende namen een eigen avond te geven. Zo zijn artiesten die je anders alleen op (Randstedelijke) ontdekkings- of boutiquefestivals nu voor een tientje ‘om de hoek’ te zien. En dat in de beste omstandigheden.

Deelnemers

Placeholder for Whats App Image 2023 09 05 at 08 50 04Whats App Image 2023 09 05 at 08 50 04

Doornroosje

Doornroosje kust je wakker met de beste liveshows en…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Uitnacht ArnhemUitnacht Arnhem

Uitnacht Arnhem x Posttheater

Bezoek onze doorzichtige bubbel vol muziek en theater, buiten voor Doornroosje. Kijk in de dome en laat je vervoeren door woorden en klanken!

Placeholder for Michelle Appel music poseMichelle Appel music pose

DE BASIS @ STADSSCHOUWBURG

Ontdek hoe nieuwe technieken en artistieke vernieuwing hand in hand gaan en kom ervaren in de Stadschouwburg!

Placeholder for Lara Bol Skate Seen Photographer Stephen van BokhovenLara Bol Skate Seen Photographer Stephen van Bokhoven

DE ROLLENDE MINA'S X BREBL

De samensmelting van droomwerelden waar de onverwachte combi van jazz en skateboarden je tot hogere sferen brengt. Laat je op het verkeerde been zetten!