Valkhof Museum x Music Meeting

Placeholder for Kunstnacht NASA PIA22567 webKunstnacht NASA PIA22567 web

Ga mee op een betoverende reis door de kosmos van de liefde. Tijdens de Kunstnacht verken je met Valkhof Museum en Music Meeting de donkere diepten van het menselijke hart. Net verliefd of net gebroken – soms val je in een zwart gat. Met een zintuigenprikkelende ervaring nemen we je mee in dit gevoel.

Ga liggen en kijk omhoog. Wat zie je? Wat hoor je? Met een kleurrijke kosmos boven je begeleid door hypnotische klanken van live muziek van improvisator en componist Ada Rave voel je de grenzen van ruimte en tijd vervagen.

Sluit aan bij een van de vier sessies in de Marikenzaal van De Lindenberg, dat geheel in thema staat van 'Liefde in de lucht'. Elke experience duurt ongeveer 20 minuten. Houd de websites van Valkhof Museum en Music meeting in de gaten voor updates en meer details.

De experience biedt een voorproefje van de tentoonstelling Into the Black Hole - vanaf 13 oktober te zien in Valkhof Museum.

Deelnemers

Placeholder for MmMm

Music Meeting

Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en…

Placeholder for VM Logo Big Lines CMYK BlackVM Logo Big Lines CMYK Black

Valkhof Museum

Wat heeft ons door de eeuwen heen gemaakt tot wie wij zijn?…

Dit vind je mogelijk ook leuk

Placeholder for Kunstnacht spelshowKunstnacht spelshow

IVVN: Op en Neer (Veerpoorttrappen)

Een spannende, dynamische, spectaculaire spelshow van de Lindenberg naar lager gelegen oorden, waarbij het OP en NEER gaat. Wie gaat er met de buit vandoor?

Placeholder for Kunstnacht Silent disco love Image Okrasiuk via ShutterstockKunstnacht Silent disco love Image Okrasiuk via Shutterstock

Radboud Reflects x De Lindenberg

Zet je koptelefoon op en kijk naar een verrassende film of een intieme dansvoorstelling, maak je een keuze uit drie verdiepende lezingen over de liefde.

Placeholder for UntitledUntitled

De Bastei x Oddstream

In de historische omgeving van de Bastei onderzoek je samen met Oddstream op welke manier AI het werk van de kunstenaar overneemt.